Träningar hos Lappmarksryttarna


Varmt Välkomna till Lappmarksryttarna!


Vi arrangerar träningar i hoppning, dressyr samt körning. För dig som kommer hit på våra träningar krävs att du har löst medlemsskap i föreningen, alternativt är medlem i annan förening ansluten till SvRF, samt träningsdagkort. Anläggningsavgift krävs om du nyttjar anläggningen på övrig tid. Se hemsidan under annläggningskort.

Vi en nyckel inlåst på anläggningen som finns till förfogande för er som löst anläggningskort om det skulle vara låst när ni kommer. För att få tillgång till denna nyckel krävs en kod.

Kontakta ridskolechef på 0704-75 70 07 så får ni tillgång till denna!

Meddela via sms (till ovanstående nummer)när ni tänker använda vår anläggning.

Varmt välkomna till vår anläggning

Dressyr

Vi har förmånen att få hit Lena Unneby, utbildad C-tränare, till våran anläggning för att hålla i dressyrkurser.


Vi har även privatlektioner med våra egna instruktörer, om du har intresse att träna extra för dem kontakta ridskolechef på 0704-75 70 07 för att boka in en tid.


Lena Unneby är inplanerad under hösten 2023, under kommande aktiviteter på första sidan kan du se när hennes datum närmar sig.

Hoppning

Vi har förmånen att ta emot Maggan Eriksson Bech, utbildad C-tränare, till vår anläggning för att hålla i hopputbildningar!


Maggan Eriksson Bech är inplanerad hösten 2023 och datumen kan du se under kommande aktiviteter på första sidan, håll även utkik på våran facebooksida!


Vi har under hösten startat upp en hoppsatsningsgrupp med en av våra egna instruktörer där både ridskolehästar och privathästar deltar.

Kostnad

Att delta på träning för Lena Unneby eller Maggan Eriksson Bech kostar 


500 kronor per pass och ekipage

450 kronor för Lappmarksryttarnas tävlingsekipage per pass och ekipage


Träningsdagkort för dig som inte har anläggningskort

75 kronor per dag 

50 kronor per dag för Lappmarksryttarnas tävlingsekipage