Vill du börja rida hos oss?

Vi har för närvarande ett fåtal platser lediga.

 

Du/Ni som är intresserade av att börja rida hos oss under kan anmäla er till ridskolan på telelfon 0704-75 70 07 under dagtid vardagar eller via mail.

 

Vi behöver namn, personnummer, adress och telefonnr samt målsman. Om du har någon tidigare erfarenhet av hästar och ridning så är det bra om du talar om det så blir det lättare att hitta rätt grupp.

 

Vi tar emot elever i alla åldrar och olika kunskapsnivåer.

 

Då det gäller små barn måste dock föräldrarna ställa upp som ledare av hästen eller hjälpa till att ordna någon som kan leda hästen. Det är också bra att man som förälder är närvarande när ert barn rider lektioner.

 

Föreningen är också intresserade av alla som kan hjälpa till i vår verksamhet. Man kan hjälpa till utifrån sina egna förutsättningar.

Tala gärna om för oss vad du kan och vill bidra med. Kan göras till instruktörerna eller via vår mailadress.

Ridabonnemang

Ridlektion i grupp

Hos oss rider man ridlektion i grupp om 5-6 elever en gång i veckan. Som nybörjare för barn, knatte, är lektionstiden 30 minuter. Juniorer och seniorer har en lektionstid på 45 minuter. Inga förkunskaper krävs och vi tar emot elever på alla nivåer.


Hoppsatsning

Lektionstid utifrån gruppens storlek 4-5 elever rider 45 minuter, varannan vecka. Möjlighet att träna en gång i veckan finns om grupperna kan fyllas.

Eleven ska kunna hantera hästen i samtliga gångarter.


Dressyrsatsning

Lektionstid på 30 minuter, 2 elever per grupp. Möjlighet att välja på om man vill träna en gång i veckan eller varannan vecka.

Eleven ska kunna hantera hästen i samtliga gångarter. 

Delfodervärd

Vistte du att du utöver att rida och träna hos Lappmarksryttarna så kan du även få möjligheten att ha en ridskolehäst på foder.

Vi kallar det delfodervär eftersom hästen fortafarande går på ridlektioner men att du kan få möjligheten att ta hand om hästen som om det vore din egen på hästens lediga dagar,


Om du är intresserad och vill veta mer så kontaktar du ridskelchefen på 0704-75 70 07 eller mailar ridskolechef@lappmarksryttarna.se


Vilkor och betalning

Vad kostar det att rida?

Stallet är hästarnas hem

Hur vet jag när det är ridning?